Ny aktuel debatbog: VÆRDIKAMP I KØKKENET

Fredag den 8. april udkommer:

FOODFIGHT.EU
- Din kost bestemmer hvem du er. Men hvem bestemmer hvad du spiser?

af Christel Schaldemose og Benny Engelbrecht

240 sider – 199,95 kr.

Kort om bogen:

Din kost bestemmer hvem du er. Men hvem bestemmer hvad du spiser?

Europaparlamentariker Christel Schaldemose og folketingsmedlem Benny Engelbrecht bringer værdikampen ind i køkkenet. Det er ikke alene borgernes eget ansvar, om de spiser for meget og forkert. Det er vores fælles ansvar. Det koster samfundet milliarder af kroner, at vi lever usundt. Kampen for den gode mad og det gode liv er derfor en del af venstrefløjens værdikamp.

Samfundet har givet tæt på total frihed til fødevareindustrien. De må producere og sælge, hvad de vil, så længe det ikke er direkte livstruende. Den manglende regulering betyder, at den mad, vi kan vælge imellem, er baseret på ét væsentligt sigte: Størst mulig profit.

En sundere livsstil kræver både regulering og kulturændringer. Kampen for den gode mad og det sunde liv er først og fremmest en kamp, der skal kæmpes politisk. Slagmarken er køledisken, skolen og den offentlige debat. Denne bog vil lægge grundstenen til en ny politisk dagsorden for fremtidens fødevarer.

Bogen udkommer fredag den 8. april. Interviews med Christel Schaldemose og Benny Engelbrecht kan aftales med Benny Engelbrecht på tlf.: 33 37 40 22.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the linket.

Lukket for kommentarer.