Foredrag

MEP Christel Schaldemose og MF Benny Engelbrecht har sammen udgivet debatbogen FoodFight.eu der sætter en værdipolitisk dagsorden om den mad vi spiser. Foreninger og andre der ønsker at arrangere debatarrangementer med en eller begge de to forfattere, kan kontakte nedenstående for nærmere detaljer om booking.
Det er ikke en forudsætning, at deltagerne har læst bogen.

Varighed: Cirka halvanden time.
Tekniske hjælpemidler: Projektor der kan tilsluttes PC 

Du kan booke foredrag med Christel Schaldemose og / eller Benny Engelbrecht via stiol@ft.dk

Et svar til Foredrag

 1. Kære Christel Schalmose og Benny Engelbrecht!

  I vores funktion som videnscenter med arbejdsområde indenfor landbruget og grænsen lancherer Oldemorstoft – Museum Sønderjylland – i denne sæson for første gang en foredragsrække for at fremme viden og oplysning både omkring udviklingen af landbruget og landskabet fra et historisk perspektiv, men også at informere om aktuelle emner i debatten omkring menneskets påvirkning af landskabet og de dertil relaterede kulturelle, politiske og samfundsmæssige konsekvenser.

  Hovedmærket i dette efterår er således projektet med arbejdstitlen ”Gamle husdyrracer – Ren liebhaveri eller genetisk ressource for fremtiden?”, hvor der vi – kort fortalt – ønsker at beskrive den enorme udvikling af husdyrracer i takt med industraliseringen af landbruget samt formidle betydning af beskyttelsen af de genetiske ressourcer og forskning i relation til de såkaldt oprindelige husdyrracer.

  Således har jeg med stor interesse læst jeres nye bog og fulgt debatten omkring ”Foodfight.eu” og ville meget gerne høre om I ville være interesseret at holde et foredrag omkring fødevaresikkerhed, fødevarekvalitet og hvor man som forbruger står i et højteknologiseret landbrugsland som Danmark? Og hvordan vi påvirker i relation til resten af Europa?
  Pt. er vi først ved at fastlægge programmet for den kommende sæson, så der kunne være tale om august, september og oktober.

  I kan læse mere om Oldemorstoft og vores øvrige arrangementer på vores hjemmeside.

  Ved yderligere spørgsmål er I meget velkomne til at kontakte mig enten via mail mech@museum-sonderjylland.dk eller på telefonnummer 74 67 51 50.

  Med venlig hilsen
  Melanie Christiansen
  projektmedarbejder AC